Kleine picknicktafels

Picknicktafels met lengtes tot maximaal 180 centimeter en zitplaats voor maximaal 6 volwassenen beschouwen wij als kleine picknicktafels. De kleinste tafel in ons assortiment is de zeer populaire Kinderpicknicktafel XL. We hebben daarnaast een mix van picknicktafels in geïmpregneerd grenen en hardhout. Een grenen tafel is doorgaans iets goedkoper en vereist vrijwel geen onderhoud. Hardhouten picknicktafels worden geolied geleverd. Om de duurzaamheid van hardhouten picknicktafels te bewaken adviseren wij om deze tafel jaarlijkse in de olie te zetten.

Wij leveren jouw picknicktafel aan huis. Bij bestellingen vanaf €750,- doen wij dat zelfs geheel kosteloos! Daarnaast kun je jouw picknicktafel(s) ook afhalen in ons magazijn. Maak hieronder jouw keuze in kleine picknicktafels. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Picknicktafel kussens

Speciaal op maat gemaakt! Voor elk type tafel uit ons assortiment bieden wij op maat gemaakte kussens. Onze kussens zijn geproduceerd uit hoogwaardige stoffen en verhogen het zitcomfort van jouw picknicktafel aanzienlijk.